Despre noi


Firma Q-Sound din Iași a luat ființă din dorința de a oferi servicii de calitate pentru evenimentul special din viața ta.IMG_0016

 

Scopul nostru este ca fiecare petrecere să fie unică, dar în același timp reușită, oferind clienților noștri un playlist cu o gama variată de melodii, o sonorizare profesională precum și efecte de lumini. Deoarece suntem o echipă tânară, ne putem adapta oricarui gen de petrecere, indiferent dacă este vorba de DJ pentru nuntă, botez, majorat sau orice alt tip de petrecere privata/corporate.

 

 

 

rsz_1img_0063Evenimentele noastre au la bază buna colaborare cu Dj-ul, ce are in vedere dorințele clienților. Prin urmare, acesta oferă servicii de consiliere în legatură cu alegerea celor mai potrivite genuri muzicale, adecvate petrecerii tale. Totodată, o petrecere reușita are la bază și capacitatea Dj-ului de a “citi” invitații în funcție de stilurile de muzică dorite, adaptându-se în orice situație. Astfel, experiența și profesionalismul Dj-ului acumulat de-a lungul anilor,  pune în valoare calitatea petrecerii.Pentru a ne atinge obiectivul și să ne asigurăm că evenimentul special din viața ta, va fi unul de un real succes, calitatea echipamentelor pe care le punem la dispoziție este una superioară, făcând fața cu ușurința unui eveniment de până la 200 persoane ( sonorizarea The Box Pro ) si 500 persoane (Sonorizarea Mackie). Jocul de lumini al Moving Head-urilor îmbinat cu baia de culoare caldă a ledurilor fac ca ringul de dans sa fie plin de dinamică.

qsoundlogo

Succesul fiecarui eveniment al nostru se datorează unei bune colaborări cu cei ce ne solicită serviciile. Pen­tru mai multe detalii despre oferta noas­tră, nu ezi­tați să ne con­tac­tați, oferindu-ne detalii despre tipul, amploarea, locul de des­fășu­rare al eve­ni­men­tu­lui orga­nizat și vă asi­gu­răm că vom fi in măsură să vă prezen­tăm o ofertă per­so­nalizată și adec­vată.